Tranås Rostfria AB strävar efter att få vara med i konstruktionsfasen, vilket innebär en kostnadseffektiv tillverkning. Denna utgörs av plåt- rör- och profilbearbetning i stål och rostfritt samt sammanfogning genom nitning eller svetsning, monteringsarbeten samt pulverlackering. Vi ombesörjer även el- och varmförzinkning.

Från detalj till helhet

För industriföretag som söker en leverantör bland mekaniska verkstäder erbjuder vi allt från den enklaste detaljen till hela konceptet. Våra ledstjärnor är kvalitet, flexibilitet och kundservice. Detta tillsammans med hög leveransprecision och attraktiva priser skapar ett stort kundvärde.

Närhet, dialog och insyn

Tunnplåtsbearbetning i svartplåt och rostfritt är vår kärnkompetens. Vår konkurrenskraft ligger i flödet från vår helautomatiska stans eller lasermaskin via automatiserad/manuell kant- eller excenterpressening med svets, lack, montering etc.

Som legotillverkare kommer vi aldrig att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen såvida ni inte ger oss de unika förutsättningar som gäller för just era produkter.